Aanmelden bij DostKuijper

Aangezien wij een kleinschalige praktijk zijn, behandelen wij geen crisis aanmeldingen of spoedzaken. In dat geval kunt u het beste contact opnemen met uw huisarts.

Uw huisarts of de gezinscoach kan uw kind via zorgmail (beveiligde omgeving) bij ons aanmelden.
Voor algemene informatie kunt u onze website bekijken; of u kunt een algemene vraag stellen via het contactformulier dat u op onze website kunt vinden.

Op de website kunt u ook het aanmeldformulier  downloaden en ingevuld retourneren per e-mail of post.

Wij zijn een kleine praktijk en zullen proberen binnen enkele werkdagen te reageren op de vraag die u via het contactformulier heeft gesteld.

Nadat de verwijsbrief/beschikking van de huisarts/gezinscoach bij ons binnen is gekomen, zullen wij inhoudelijk bekijken of wij vanuit onze praktijk de meest passende zorg voor uw kind kunnen bieden. Daarna zullen u en uw kind worden uitgenodigd voor een intakegesprek.

Gaandeweg het traject kan het mogelijk zijn dat wij onvoldoende aan kunnen sluiten bij de hulpvraag en zullen wij meedenken in een alternatief.

Wij hebben een contract afgesloten met de gemeenten Dalfsen, Deventer, Hardenberg, Kampen, Olst, Wijhe, Ommen, Raalte, Staphorst, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Zwolle.

 

Bekijk de actuele wachtlijst.

Om zorg te kunnen bieden aan kinderen onder de 16 jaar hebben wij schriftelijke toestemming nodig van beide gezagdragende ouders/verzorgers.
Jongeren boven de 16 jaar kunnen zelfstandig een verwijzing van de huisarts of gezinscoach aanvragen.

Als uw kind plotseling verhinderd is of niet komt bij een afspraak is dit een no show. Deze tijd kan niet ingevuld worden door iemand anders en wordt niet betaald door de gemeente. Het betekent een toename van wachttijd voor kinderen  op de wachtlijst. Een afspraak dient 24 uur van te voren via de email te worden afgezegd, als dit niet is gebeurd, brengen wij 50 euro bij u in rekening.